spain bg

رزیدنس اسپانیا از طریق تمکن مالی

تاکید شرکت ما کاملاً قانونی بودن امور و همچنین منظقی بودن مراحل اخذ اقامت اسپانیا بوده و با پرهیز از بیان صحبت های کذب سعی در جذب اعتماد روزافزون متقاضیان اخذ اقامت دارد.
هدف ما در این راه جلوگیری از سوءاستفاده برخی از سودجویان که به طرق مختلف و با ارائه روشها و اطلاعات کذب سعی در گمراه گردن افراد و جذب سرمایه متقاضیان به نفع خود را دارند، میباشد.
بدین صورت که جهت اخذ اقامت هیچ نیازی به ریسک و به خطر انداختن سرمایه و موقعیت شغلی در محل اقامت خود (ایران) ندارد.
یکی از شرایط تمکن مالی این است که شما درآمد ماهیانه داشته باشید و بتوانید گواهی آنرا ارایه دهید ، که این درآمد میتوانید از طریق سود سپرده بانکی، اجاره نامه ملکی ، حقوق بازنشستگی و سود سهام بورس و….. باشد.

حداقل درآمد

سرپرست خانواده ماهیانه    2500   یورو

همسرقانونی ماهیانه          600     یورو

هرکدام از فرزندان ماهیانه  600     یورو

(فرزندان تحت تکلف زیر 18 سال)

این پروسه در کوتاهترین زمان که حداقل سه و حداکثر پنج ماه میباشد(بستگی به ارائه مدارک از طرف متقاضی) قابل نتیجه گیری است.

مزایای دریافت اقامت اسپانیا از طریق اثبات تمکن مالی

 

  1. متقاضی پس از دریافت اقامت اسپانیا بدون به خطر انداختن سرمایه موجود خود در ایران در زمان کوتاه با آگاهی کامل و تحقیق مستقیم در زمان حضور خود در اسپانیا با داشتن اقامت این کشور با صلاحدید خود امکان هرگونه سرمایه گذاری اعم از خرید ملک، راه اندازی کسب وکار، و… را خواهد داشت.
  1. معاف از پرداخت مالیات سالانه (البته در صورتی که قصد راه اندازی کسب و کار در اسپانیا را نداشته باشد)
  1. عدم محدودیت سنی و مدرک تحصیلی
  1. سهولت در تمدید مجوز اقامت در اسپانیا که پس از گذشت پنج سال و اخذ اقامت دائم پنج ساله طبق قانون میتواند درخواست پاسپورت نماید.
  1. امکان استفاده از بیمه های پزشکی و درمانی معتبر در عرصه بین المللی
  1. سهولت در دریافت ویزای نقاط مختلف جهان از جمله آمریکا، کانادا و انگلستان

مدارک مورد نیاز برای دریافت رزیدنس اسپانیا از طریق اثبات تمکن مالی

 

  1. گواهی عدم سوءپیشینه از کشور ایران (برای تمامی افراد بالای 12سال)
  1. پاسپورت با حداقل اعتبار یک سال
  1. گواهی سلامت از مراکز درمانی معتبر
  1. شناسنامه متقاضی (در صورت تأهل شناسنامه افراد تحت تکفل مورد نیاز میباشد)
  1. مدارک شغلی متقاضی
  1. گواهی درآمد ثابت ماهیانه(از طریق سود سپرده بانکی ، اجاره نامه ملکی ، حقوق بازنشستگی، سود سهام بورس و….)
  1. اسناد مالکیت املاک و دارایی های معرفی شده
  1. اظهارنامه مالیاتی سالانه مربوط به 3 سال گذشته در فعالیت های اقتصادی
  1. گواهی عدم بدهی مالیاتی و انجام تمامی تعهدات
  1. سند ازدواج (در صورتی که همسر متقاضی نیز برای اقامت درخواست دهد)
نکات مهم:
  • تمامی مدارک ذکر شده باید به زبان اسپانیایی ترجمه شده وبه تایید وزارت امور خارجه و قوه قضاییه برسد.
  • کلیه مدارکی که میبایست متقاضی از ایران تهیه نماید بعد ازترجمه به زبان اسپانیایی و تأیید وزارت امور خارجه وقوه قضاییه ، بهمراه مدارک دریافتی از اسپانیا در روز مقرر از جانب متقاضی تحویل سفارت اسپانیا در تهران میگردد.
  • کادر مجرب ما به همراه وکیل مهاجرت (اسپانیایی) متقاضی را تا دریافت کارت اقامت در اسپانیا (پایان کار) همراهی خواهند کرد.
  • در صورت تمایل و خواسته متقاضی بعد از پایان کار در تمامی موارد مورد نیاز مشاوره ، همراهی و یاری خواهند شد.

شرکت در قبال ممنوعیت مسافرت متقاضی (بلک لیست) به کشورهای اروپایی اعم از اسپانیا و همچنین هرگونه جعل یا غیرقانونی بودن احتمالی مدارک ارائه شده توسط متقاضی هیچ مسئولیتی نخواهد داشت.

قابل ذکر است که مدارک مالی ارائه شده توسط متقاضی هیچگونه سقفی ندارد ، درحالیکه قدرت مالی مسقیماً در تسریع و به نتیجه رسیدن پروسه تاثیر دارد و هیچگونه تعهدی از جمله مالیات درپی ندارد و این صرفاً یک مزیت حساب میشود.

شرکت نور و سما

مشاوره و خدمات امور سرمایه گذاری

دارای مجوز رسمی از اتاق تجارت ترکیه

 

flags